Oferta Regatta pentru vanzari apartamente in Bucuresti in 2014

Proaspat iesite din criza, agentiile imobiliare prezinta statistice ale pietei imobiliare de vanzari apartamente, in special pentru Bucuresti , in care vom vedea ce apartamente au mai cautat bucurestenii in 2013, ce ii intereseaza cel mai tare la apartamentele pe care vor sa le cumpere si cum vad agentiile piata imobiliara in 2014.

Informatiile au fost furnizate de catre specialistii agentiei imobiliare Regatta, o agentie de traditie in domeniu, recunoscuta pentru oferta exclusivista de Vanzari apartamente Bucuresti si de prezenta permanenta in topurile tranzactiilor de apartamente din Bucuresti. Agentii au raspuns la urmatoarele intrebari:

In ce zona din Bucuresti se vand apartamente ?

La aceasta intrebare, agentii spun ca in acest moment, in Bucuresti se cauta in principiu apartamentele de vanzare situate in zonele Herastrau, Nordului, Aviatiei, Baneasa, Baneasa – Sisesti, Iancu Nicolae si Pipera, mai exact zonele centrale ale Bucurestiului si zonele de nor ale acestuia.

Care sunt bugetele medii ale clientilor ce cauta apartamente de vanzare ?

Daca vorbim de bugete, clientii isi pregatesc banii in raport cu ceea ce-si doresc, astfel ca un buget absolut nu exista, ci unul in raport cu numarul de camere sau suprafata apartamentului dorit, astfel ca pentru apartamente cu 2 camere, bugetul este cuprins intre 50.000 si 100.000 euro , pentru apartamente cu 3 camere, bugetul este intre 80.000 si 130.000 euro, iar pentru apartamentele cu 4 camere, bugetul porneste de la 100.000 euro si poate ajunge pana la 180.000 de euro. Este de remarcat la acest capitol ca preturile au scaazut mult comparativ cu anul 2008, primul de dinaintea crizei.

Ce ii intereseaza cel mai tare pe clienti la apartament ?

Daca ar fi sa stabilim o ordine descendenta a punctelor de interes ale clientilor, am putea spune ca acestia sunt interesati in primul rand de pretul apartamentului, asa cum era firesc, in al doilea rand locatia apartamentului conteaza pentru clienti, iar in al treilea rand, acestia sunt interesati de compartimentare, sau de finizajele apartamentelor.

Cum a fost anul 2013 in raport cu ceilalti de dupa criza imobiliara ?

Anul 2013 a fost un an mai bun decat anii ce au urmat dupa 2008, in care au reinceput investitiile imobiliare si de asemenea, s-au dezvoltat noi proiecte imobiliare.

Cum vedeti anul 2014 pentru piata imobiliara din Bucuresti?

In opinia agentiei imobiliare Regatta, piata imobiliara va creste putin in anul 2014, mai ales in sectorul de apartamente de vanzare.

In final, putem spune ca anul 2013 a insemneat pentru piata imobiliara de apartamente de vanzare din Bucuresti cel mai bun an de dupa criza izbucnita in 2008.

Despre Regatta Imobiliare

a scris 133 articole.

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat