4 modele noi de ghetute cu platforma la StoneCreek.eu!

platforme ghetuteToamna s-a instalat foarte bine peste tara noastra si acum incepem sa ne mutam optiunile de incaltaminte tot mai mult catre incaltamintea de iarna. La asta ne impinge in fiecare an frigul. Este foarte important, pentru sanatatea noastra sa ne pastram picioarele uscate si cat mai sus de la solul rece. Acest lucru il putem face si cu ajutorul incaltamintei care are platforma. Asa ca azi vom vorbi despre 4 noi modele de platforme ghetute care au aparut la StoneCreek pentru aceasta toamna si iarna.

platforme ghetuteModelele pe care vi le propun vin de la doua mari branduri de incaltaminte la nivel international, Mojito cu un model in doua variante de culori si Bonneville, la fel, cu un model in doua culori diferite. Fiecare dintre aceste modele pe care le puteti vedea si in imagini le puteti cumpara din magazinul online al companiei care detine lantul de magazine StoneCreek, si anume StoneCreek.eu!

platforme ghetuteModelul Mojito este unul care mege pe siguranta. Modelul in sine nu depaseste barierele imaginatiei, insa este un model care a prins bine si pana acum si care, cu siguranta, va prinde bine la doamne si domnisoare si de acum inainte. Insa a doua culoare, cea albastra, este una cu care nu oricine s-ar simti in largul lui. Este o culoare vie, care este destul de greu de asortat, in special la o tinuta office sau ceva mai eleganta. Tocul acestora nu este foarte mare, asa ca nu vor incurca la mers, ci dimpotriva. Platforma este, in general, un element care face pantoful mai confortabil si mai usor la mers.

platforme ghetuteIn schimb, modelul ghetelor cu platforma de la Bonneville este mai boem, mai romantic. Chiar si a doua culoare este un verde foarte bland si care este usor de asortat in vestimentatia de zi cu zi, oricare ar fi aceasta. De aceasta data doua bucati de piele naturala urca in fata si in spate pana mai sus de glezna si ne dau mai multe posibilitati de a le purta. Fundita din jurul gleznei este un element de fumusete si de feminitate foarte indragit de femei. Platforma, in punctul cel mai inalt, are 5,5 centimetri, asadar, foarte comoda.

Acum aveti toate datele de care aveti nevoie pentru a face alegerea in privinta ghetutelor cu platforma, insa modelele prezentate de noi sunt doar cele mai noi. Pe langa acestea mai sunt multe modele de platforme ghetute superbe, care au toate reduceri.

Despre cristinutza

Cristina Onea a scris 125 articole.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.


    *

    Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>